Ruilen & Retourneren
Wij vinden het erg belangrijk om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Wanneer een product niet voldoet aan de eisen, dan is het mogelijk de bestelling (deels) te retourneren. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de bestelling wordt afgeleverd. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, telefonisch of e-mail) op de hoogte te stellen dat u de overeenkomst wenst te herroepen.

Terugbetaling
Indien u de overeenkomst herroept, ontvangt u de betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten voor de heenzending onverwijld (binnen 7 werkdagen) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval wordt u voor een terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Mocht er nog een openstaande factuur zijn omdat u hebt gekozen voor ‘Achteraf Betalen’, dan zullen wij deze factuur (deels) crediteren. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben retour ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Voorwaarden voor volledige terugbetaling

  • Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, in ongebruikte staat te worden geretourneerd.
  • Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, compleet met de verpakking, eventuele accessoires en handleidingen te worden geretourneerd.
  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Indien u nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo.

Retourneren
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de zichttermijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U kunt de bestelling retour zenden naar onderstaand adres:
Yaniz o’Mere
Hissemar 11
8939 CK Leeuwarden
Nederland

Ruilen
Omruilen van een ander artikel uit onze webwinkel geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en u plaatst een nieuwe bestelling op onze website. U ontvangt het aankoopbedrag zo snel mogelijk (doch maximaal 7 werkdagen) na ontvangst van de retourzending terug, terwijl wij de nieuwe bestelling alvast verwerken.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij geven de voorkeur aan e-mail en zullen deze op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden. Neem contact met ons op via het contactformulier.